Affleck ja Garner saavan lapsen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispariskunta Jennifer Garner ja Ben Affleck saavat ensimmäisen lapsensa vielä tämän vuoden marraskuussa, kertoo E! News. Jo viime kuussa spekuloitiin parin kihlautumisella, jota pari ei vieläkään ole virallisesti vahvistanut. Pari tapasi yhteisen Daredevil -elokuvan kuvauksissa pari vuotta sitten.

Varsinaisesti romanssi roihahti vasta viime vuonna, ja siitä lähtien pariskunta on ollut erottamaton. Garner ja Affleck ovat kuitenkin halunneet pitää suhteen poissa julkisuuden valokeilasta, koska Affleckin edellinen suhde latinotähti Jennifer Lopeziin oli koko ajan otsikoissa. Benin ja Lopezin suhde loppui tammikuussa 2004.

Jennnifer Garner tunnetaan Suomessa lähinnä Alias-tv-sarjan tähtenä. Hän erosi edellisestä miehestään Scott Foleysta maaliskuussa 2004. Kumpikaan vanhemmista ei ole vahvistanut vauvauutista.