Tynkä-Dingo palaa jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien menestysyhtye Dingo tekee jälleen paluuta. Kyseessä ei ole kuitenkaan ns. oikea Dingo-yhtye, koska alkuperäisestä kokoonpanosta mukana ovat vain Neumann ja Eve, joista viimeksimainittu oli ehtinyt jo jättää yhtyeen ennen suurta menestystä. Tynkä-Dingo on yrittänyt palata jo ties kuinka monta kertaa, ja jälleen historia toistaa itseään.

Jotain uutta on kuitenkin luvassa, kun Neumann ja Eve julkaisevat Dingon nimellä uutta materiaalia ensimmäistä kertaa 11-vuoteen. Loppuvuodesta tulossa on kokonainen albumi tynkä-Dingon uutta musiikkia. Sitä ennen levyltä julkaistaan lisäksi single Musta leski.

Yhtyeen nykyisessä kokoonpanossa on Neumannin ja Even lisäksi erittäin ammattitaitoisia muusikoita, jotka tunnetaan mm. Bomfunk MS’s -yhtyeen riveistä. Mukana ovat Ari Toikka, Erik Valkama ja Pekka Siistonen.

Ensi kesäksi yhtyeelle on levy-yhtiön mukaan luvassa paljon keikkoja. Yhtye nousee ainakin RMJ:n, eli Raumanmeren juhannusjuhlien lavalle.