Antti Tuisku myi kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fiSuosikkipoppari Antti Tuiskun toinen albumi on myynyt heti kättelyssä kultaa, eli yli 15.000 kappaletta. Levyä on myyty siis tuon verran kauppoihin, eikä vielä kuluttajille.

Tuiskun levy tulee oletettavasti myymään vielä selvästi yli kultarajan, mikäli hänen faninsa ovat pysyneet popparille lojaaleina. Toisesta ääripäästä mainittakoon esimerkkinä Indx, joka vastaanotti jo platinalevyn 30.000 kappaleen myynnistä, vaikka levyä on tähän mennessä mennyt kuluttajille vain muutamia tuhansia – ja nekin alehinnalla.

Tuiskun kohdalla suosio on jatkunut kovana. Hänen toista albumiaan odoteltiin innolla levykauppojen avatessa oviaan aamulla. Levyltä lohkaistu ensimmäinen single Tyhjä huone on myös menestynyt upeasti nousten suoraan singlelistan kärkeen. Tällä hetkellä sijoitus on toinen.

Antti Tuisku lähtee myös kiertueelle. Nyt on menossa parin viikon keikkatauko, jonka jälkeen Antti on tien päällä lähes koko kesän. Varsinainen kiertue alkaa Tampereen Tampere-talolta 21. toukokuuta. Keikkakalenteri löytyy tästä.