Brad ja Angelina kiinni ”rysän päältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat kiistäneet yhteisen elokuvan kuvauksissa syntyneen suhteensa jyrkästi. Äskettäin parille sattui kuitenkin epämielyttävä kohtaus, kun he olivat lomailemassa Keniassa.

Pariskunnan lemmenleikit aiheuttivat hotellissa sen verran ääntä, että naapurihuoneissa asuneet vieraat häiriintyivät. Naapurit heräsivät kahden aikaan yötä äänekkääseen mouruamiseen ja paukkeeseen. Naapurit olettivat, että leijonat olivat hyökänneet hotellihuoneeseen ja soittivat aseistetun vartijan paikalle.

Vartijat kuitenkin koputtivat ystävällisesti ennen huoneeseen tunkeutumistaan, jolloin Brad Pitt huusi vartijoille kaiken olevan kunnossa. Äänekäs ”leijona” taisi siis olla Brad itse. Leijonan syötävänä oli Angelina Jolie.