Brussel Kaupallinen : Jatkumo

Singlet · Stara.fi

Suurelle yleisölle tuiki tuntematon rock-bändi Brussel Kaupallinen on syntynyt jo 1990-luvun alussa, mutta pysynyt tiukasti pienen piirin tiedossa. Bändi tosin ehti jo lopettaa toimintansa vuonna 1996, kunnes yhtye koki viime talvena uudelleensyntymisen ihmeen. Nyt on julkaistu yhtyeen tuore sinkku Jatkumo / Varkaiden puutarha.

Sinkku on tiukkaa kotimaista rock-paahtoa, eikä siis tule juurikaan soimaan ainakaan kaupallisilla kanavilla. Jatkumo -biisi on energistä angsti-soundia jostain raskaan rockin ja punkin välimaastosta. Yhtyeen marginaalitavara ei sytyttänyt ainakaan Stara.fi:n raatia.

Varmasti tällekin osastolle löytyy melankolisesta rock-Suomesta oma uskollinen kannattajakuntansa. Onhan mm. Kotiteollisuus nimennyt yhtyeen yhdeksi innoittajistaan.

Pisteet 2/5