Robbie deittailee miljonääriä

Viihdeuutiset · Stara.fiBrittipoppari Robbie Williams on kuuluisa naismaustaan. Hänen kainalossaan on viihtynyt aikamoinen katras malli- ja julkkismaailman tähtiä. Nyt deittailuseurana on miljonääri Tamera Mellon, joka tunnetaan myös Jimmy Choo -kenkäyrityksen johtajana.

Williams ja Mellon bongattiin äskettäin yhdessä Los Angelesissa järjestetyissä juhlissa. Pari ei voinut pitää näppejä erossa toisistaan, ja he kikattelivat kuin teini-ikäiset, jenkkilästä kerrotaan. Samoissa juhlissa oli mukana myös Robbien ex-tyttöystävä Rachel Hunter, joka tosin poistui paikalta, kun lemmenpari saapui paikalle.

Mellonin miljoonat ovat peräisin hänen edellisestä avioliitostaan miljonääri Matthew Mellonin kanssa. Pariskunta erosi viime vuonna. Robbie on deittaillut alkaneen vuoden aikana myös Deanne Berrya ja Lisa Brashia.