Snoop Dogg : Let’s Get Blown

Singlet · Stara.fi

Snoop Dogg pudotti nimensä keskeltä ”Doggy” sanan, ja soundistaan ylimääräisen gansta-meiningin. Miehen tuoreimmat tuotokset ovat tanakan hiphopin sijaan enemmänkin kevyttä r&b-soulia – tosin edelleen tiukoilla lyriikoilla.

Snoopin uudelta R&G (Rhythm & Gansta) : The Masterpiece -levyltä lohkaistiin juuri uusi sinkku Let’s Get Blown, joka on uutta Snoopia parhaimmillaan. Uhoaminen ja puheet alapäästä ovat vaihtuneet erittäin tyylikkäisiin soundeihin ja hieman leppoisampiin lyriikoihin.

Sinkkubiisi on erittäin smooth, eli melodista ja rauhallista kauraa. Biitti on tiukka, mutta sen päällä soundit saavat kokonaisuuden kuulostamaan chillaavalta musiikkimatolta. Kertosäkeen ”pimputus” kruunaa muutenkin hienon biisin. Tausta toimii niin hyvin, että instrumentaaliakin jaksoi kuunnella pari kertaa putkeen…

Biisin tuottajana on häärinyt – yllätys, yllätys – tunnettu hittikaksikko Neptunes, jonka kynästä on tullut viime vuosina hitti jos toinenkin. Mikrofonin ääressä on heilunut Snoopin lisäksi myös Pharrell ja Keyshia Cole. Molempien anti biisille on todella tyylikästä.

Tässä on selkeästi hittimatskua, jota haluaa kuulla myös kesäisillä klubikierroksilla.

Pisteet 5/5