The Rasmukselta uusi levy syksyllä

Viihdeuutiset · Stara.fiKotimainen hittiyhtye The Rasmus julkaisee uuden levynsä syyskuun 12. päivänä. Levyn nimeksi tulee Hide From The Sun ja se julkaistaan luonnolllisesti maailmanlaajuisesti. Levyä edeltää single, joka julkaistaan 29. elokuuta.

The Rasmus -yhtyeen edellinen albumi Dead Letters on myynyt maailmanlaajuisesti jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Kultalevyjä se on pokannut kahdeksasta maasta ja platinaan saakka levy on myynyt kuudessa maassa. Albumilistojen kymmenen parhaan joukossa se on ollut kymmenessä eri maassa. Suomessa levyä on myyty nyt 77.000 kappaletta, eli tuplaplatinaa.

Levyltä julkaistuja sinkkuja on lisäksi myyty yhteensä jo yli miljoona kappaletta. Myös sinkut ovat siis ylittäneet kulta- ja platinarajoja monissa maissa.

The Rasmus on parasta aikaa Tukholmassa studiossa viimeistelemässä albumiaan. Hide From The Sunin tuottajina ovat Martin Hansen ja Mikael Nord Andersson. Levyn kaikki kappaleet ovat tuttuun tapaan The Rasmuksen käsialaa.

Kesällä The Rasmus esiintyy Suomessa kahdesti, Himos-festivaalilla Jämsässä 23.6. ja Korson Ankkarockissa 6.8.