Natalie Imbruglia : Shiver

Singlet · Stara.fi

Natalie Imbrugliasta ei ole kuulunut juuri mitään pitkään aikaan. Ei ainakaan hittipuolella. Äskettäin hän julkaisi uuden sinkun Shiver, joka on ehtinyt soida jo mukavasti esimerkiksi radiokanavilla. Kappale on lohkaisu Natalien tulevalta Counting Down The Days -albumilta.

Biisi on leppoisa pop-hitti, jonka kertosäe jää helposti soimaan päähän. Muilta osin kappale on keskinkertainen kesärallatus, josta ei löyty syvempää sanomaa, soundia tai kommentoitavaa. Mukava kesäralli, joka tullee soimaan radioissa myös jatkossa, mutta sen kummempaa hittiä tästä ei kuitenkaan saa.

Kaukana ovat ne ajat, kun Natalie Imbruglia oli nuori ja kapinallinen nainen. Vuonna 1997 julkaistu läpimurtohitti Torn oli jotain ihan muuta kuin Natalien nykyinen soundi, mutta pitäähän musiikin kasvaa ihmisen mukana. Toisaalta tuo hitti on popparin ainoa oikea hitti tähän mennessä. Ties vaikka uudelta levyltä löytyisi uusi kultajyvä.

Pisteet 3/5