Jack Osbourne taisteli Thaimaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperheen vesa, Jack Osbourne, on viime aikoina kuntoutunut silminnähden. Hän on laihtunut ja saanut lisää lihasmassaa. Myös Jackin hiuspehko on saanut lähteä, ja tilalle on tullut raju irokeesi. Lisäksi Jack on ottanut tosissaan Thai-boxing -harrastuksensa.

Harrastus on edennyt jo niin pitkälle, että Jack nähtiin äskettäin Thaimaassa kilpailemassa Thai-boxing -kisoissa. Hän otteli entisen ammattitaistelijan kanssa, ja vieläpä voitti muutama sekunti ennen toisen erän loppua. Thaimaahan oli matkannut myös muu Osbournen perhe, joka kannusti Jackia katsomosta käsin.

Ottelu uutisoitiiin Thaimaassa laajasti. Esimerkiksi useat televisiokanavat näyttivät otteista maailmanlaajuisen julkkiksen ensimmäisestä suuresta Thai-boxing -ottelusta. Jackin harrastuksen toivotaankin nyt tuovan lajille lisää uusia harrastajia.