Brian Harvey tuli tajuihinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tiistaina auto-onnettomuudessa pahasti loukkaantunut East 17 -yhtyeen ex-stara Brian Harvey on tullut hetkellisesti tajuihinsa onnettomuuden jälkeen. Herättyään varhain torstaiaamuna hän tunnisti ainakin oman nimensä. Popparin kunto on edelleen erittäin huono, mutta lääkäreiden mukaan Harvey ei ole enää hengenvaarassa.

Harvey oli hereillä vain pari minuuttia, kunnes vaipui jälleen tajuttomuuteen, hänen managerinsa Simon Harrison kertoi medialle. Herääminen – vaikkakin vain hetkellinen – on hyvä merkki hänen toipumisestaan, Harrison lisäsi.

Harvey kärsii monista vammoista, kuten ruhjeista ja lukuisista luunmurtumista. Ennen onnettomuutta Harvey on saanut apua masennukseen, joka alkoi hänen saatuaan ”kenkää” Emma ”Baby Spice” Buntonilta. Auto-onnettomuudessa ei kuitenkaan ollut kyse itsemurhayrityksestä, viranomaiset ovat todenneet.