Spaissareita ei halutakaan keikalle

Viihdeuutiset · Stara.fiKaikkien aikojen menestyksekkäin tyttöyhtye Spice Girls ei ehkä palaakaan lavoille tulevassa Live 8 -tapahtumassa. Tapahtuman järjestäjät ovat tulleet toisiin ajatuksiin, koska he pelkäävät Spice Girlsin vievän huomion toisaalle megakonsertin poliittisesta tarkoituksesta.

Tapahtuman isännän, Bob Geldofin, mukaan Spice Girls esiintyy mikäli he saavat sovittua järjestäjien kanssa ”tietyistä asioista”. Yksi kiistoista koskee myös yhtyeen keikan pituutta.

Spice Girlsin osuus Live 8 -konsertissa on siis vielä avoinna. Lontoon keikalla Hyde Parkin lavalle nousee tämän hetken tietojen mukaan ainakin 16 megaluokan nimeä. Heidän joukossaan ovat mm. U2, Sting ja Paul McCartney.

Viimeksi Spice Girls nähtiin yhdessä vuonna 1998, kun se esiintyi Helsingissä. Pian tuon keikan jälkeen Geri Halliwell jätti yhtyeen.