Idols-kisaajia haetaan taas

Viihdeuutiset · Stara.fiKansainvälinen Idols-ohjelma lähtee Suomessa pian toiselle kierrokselleen, vaikka samaan sarjaan kuuluva Popstars -formaatti sai toisella tuotantokaudellaan ns. kylmää vettä niskaansa. Idols-kilpailun esikarsinnat järjestetään elokuussa Tampereella, Turussa, Oulussa ja Helsingissä.

Tähdeksi haluavat 16 – 30-vuotiaat laulajat voivat ilmoittautua esikarsintoihin ohjelman verkkosivustolla 1. heinäkuuta mennessä. Kilpailun voittajalle on jälleen luvassa levytyssopimus. Myös muilla kilpailussa menestyneillä on hyvät mahdollisuudet saada levytyssopimus.

Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun voitti Hanna Pakarinen, joka äänestettiin keväällä Stara.fi:n järjestämässä äänestyksessä Miss Popiksi, eli Suomen kauneimmaksi poppariksi. Toiseksi Idols-kisassa sijoittui Jani Wickholm ja kolmanneksi Antti Tuisku.