Vielä yksi Star Wars -leffa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ohjaaja George Lucas on juuri saanut päätökseen kuusiosaisen Star Wars -saagansa ja ilmoittanut, että sama saaga julkaistaan seuraavan seitsemän vuoden aikana uudelleen kolmiulotteisena versiona. Nyt Yhdysvalloissa huhutaan kuitenkin vielä yhdestä kokonaan uudesta Star Wars -leffasta.

Kyseessä olisi eräänlainen Star Wars: Nolla, eli elokuva, joka ajoittuisi nykyisen saagan ensimmäisen Phantom Menace -osan edelle. Lucasin lähipiirin mukaan hän on todennut, että tarinaa on vielä paljon kertomatta. Nyt huhujen kohteena oleva elokuva kertoisi jedimestari Yodasta, joka olisikin ainoa nykyisistä elokuvista tuttu hahmo.

Sarjan seitsemäs elokuva olisi takuulla suosittu veto Star Wars -fanien joukossa, onhan Yoda yksi saagan suosituimmista hahmoista.