*Nsync palaa yhteen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Timberlake nousi julkisuuteen 90-luvun puolivälin korvilla *Nsync -poikabändistä. Nyt viisihenkisen yhtyeen jäsenet kaavailevat kokoavansa bändin yhteen, Joey Fatone kertoi MTV-kanavalle.

Justin on työstämässä parasta aikaa seuraavaa soololevyään, mutta se ei ole este yhtyeen kasaamiselle uudelleen. Kundit ovat Joeyn mukaan keskustelleet alustavasti uudesta tulemisesta.

– On mahdollista, että saamme ahterimme vielä ylös jonain kauniina päivänä ja päätämme tehdä sen vielä kerran, Joey ennusti.

– Se voi tapahtua viiden vuoden kuluttua tai jo vuoden kuluttua, mutta varmaa on, että jossain vaiheessa teemme vielä uutta musiikkia, Lance Bass totesi. Backstreet Boysien uusi hitti antaa myös meille toivoa ja inspiraatiota uuden levyn tekoon, hän lisäsi.

Joeyn mukaan yhtye ei hajonnut siksi, että sen jäsenet olisivat vihanneet toisiaan. Siksi bändin kasaaminen on helpompaa. Hän pitää edelleen tiiviisti yhteyttä myös Justin Timberlakeen.

*Nsync kävi 90-luvulla keikalla myös Suomessa. Se esiintyi Vaasan Rantarockissa ja juhli railakkaasti Vaasan yöelämässä. Mukana juhlissa oli tietenkin myös nykyinen supertähti Justin Timberlake.