Rajua seksiä Team American DVD:llä

Viihdeuutiset · Stara.fiYksi viime talven hauskimmista elokuvista, Matt Stonen ja Trey Parkerin Team America : World Police, saa eräälle DVD-versiolleen valkokangasversiota paljon ronskimpaa tavaraa. Sensuroimattomaan julkaisuun on lisätty mm. kahden muovinuken pitkä seksikohtaus, jossa käydään läpi ”kaikki asennot” ja jopa sadomasokismia.

Stara.fi koekatseli kyseisen DVD:n ja materiaali oli tosiaan lapsille sopimatonta, mutta aikuisille hauskaa katsottavaa, kuten elokuva muutenkin. Kaksi elokuvan päähenkilöä päätyvät petiin kuten normaalissakin versiossa, mutta nyt asentoja löytyy kuin Kamasutran oppikirjoista ja lopulta aktissa käytetään myös erilaisia ulosteita. Kaikki tämä siis nukeilla.

Trey Parkerin mukaan kohtaus oli mukana alunperin vain harhauttaakseen elokuvatarkastamoa leffan muilta räävittömyyksiltä, ja se toimi. Seksikohtausta lyhennettiin, mutta muilta osin elokuva sai jäädä rauhaan. Parker ei olisi halunnut seksikohtausta mukaan edes DVD:lle, mutta Matt Stone sai puhuttua hänet ympäri.

Sensuroimaton versio julkaistaan ainakin Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Suomen julkaisusta ei ole tietoa.

> Lue Team America -arvostelu tästä.