Star Wars putosi listakärjestä

Viihdeuutiset · Stara.fiStar Wars -saagan mahdollisesti viimeinen osa, Sithin kosto, on pudonnut jenkkien katsotuimman leffan paikalta odotettua nopeammin. Sarjan kuudes elokuva komeili listan kärjessä vain kaksi viikkoa, kun sille veikattiin aiemmin jopa parin kuukauden kärkisijaa. Kolmannella viikollaan elokuva putosi suoraan listan kolmanneksi.

Kärkipaikan Yhdysvaltojen viime viikon katsotuimpana otti toissaviikon kakkonen, piirroselokuva Madagascar, joka tuotti viikonloppuna 28,7 miljoonaa dollaria. Toiseksi katsotuin oli The Longest Yard, joka sekin tuotti 26,1 miljoonaa taalaa. Star Wars III: Sithin kosto jäi siitä noin sata tuhatta dollaria.

Yhteensä uusin Star Wars on tuottanut jo yli 300 miljoonaa dollaria. Elokuva on menestynyt hyvin myös Suomessa, jossa sen on nähnyt jo yli 200.000 katsojaa.

Tässä vielä viime viikon katsotuimmat elokuvat Yhdysvalloissa:

1. Madagascar

2. The Longest Yard

3. Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith

4. Cinderella Man

5. The Sisterhood of the Traveling Pants