Spaissareilta hittikokoelma

Viihdeuutiset · Stara.fiMaailmanhistorian menestynein ”tyttöyhtye” Spice Girls suunnittelee rahastavansa vielä kerran hiteillään, vaikka sitä ei nähdäkään Live 8 -megakonsertissa. Yhtyeen piti esiintyä hyväntekeväisyyyskonserttissa Lontoossa 2. heinäkuuta, mutta tapahtuman järjestäjä Bob Geldof pudotti bändin pois listoilta.

Geldofin mielestä Spice Girls ei vedä enää tarpeeksi yleisöä paikalle.

– Muut yhtyeet ovat myyneet 15 miljoonaa levyä, joten paikalle on tulossa ainakin 15 miljoonaa ihmistä. Kyse on vain siitä kuka on suosittu juuri nyt, Geldof selitteli päätöstään.

Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown ja Emma Bunton yrittävät kasata yhtyeen ilman Live 8 -konserttiakin. Uudesta tulemisestaan ja konsertista saamansa julkisuuden viisikkoa haluaa rahastaa uudella Greatest Hits -kokoelmalla.

Yhtyeen edustajan mukaan kokoelman julkaiseminen samaan aikaan on täysin sattumaa, vaikka yhtyeen hajoamisesta on jo seitsemän vuotta. Tulevalla kokoelmalla on ennakkotietojen mukaan tuttujen hittien lisäksi myös muutama uusi kappale. Luvassa on myös uusi single, jonka on kirjoittanut Spice Girlsin hovisäveltäjä Richard Stannard.