Faithless : Greatest Hits

Albumit · Stara.fi

Faithless on ollut jo 90-luvun alkupuolelta saakka trancemusiikin edelläkävijä ja suunnannäyttäjä. Yhtyeen kulta-aika ajoittui 90-luvun loppupuolelle, jolloin hittejä tuli useita putkeen. Nyt yhtyeen parhaat hitit on koottu yksiin kansiin.

Forever Faithless : Greatest Hits sisältää 16 kappaletta. Mukana ovat tietenkin yhtyeen maailmankartalle saanut Insomnia -klassikko sekä toinen suuri tanssihitti God Is a DJ. Tietenkin mukana ovat myös listabiisit Salva Mea ja We Come.

Vaikka Faithless onkin konemusiikin legenda, sillä ei ole hittejä tarpeeksi kokonaiseen hittilevyyn, joten mukaan on jouduttu ottamaan jonkin verran ns. täytebiisejä. Näistä esimerkkeinä ovat mm. Don’t Leave ja Reverence. Nämäkin ovat toki hienoja biisejä.

Mikäli mukana olis ollut vielä pari suurempaa hittiä, levy olisi ansainnut vähintään neljä pistettä. Nyt tyydytään kolmeen. Nyt kokonaisuus taiteilee trancemman ja kevyen Faithless-soundin välillä.

Pisteet 3/5