The Black Eyed Peas: Palaamme vielä yhteen

Viihdeuutiset · Stara.fiSupersuositun The Black Eyed Peas -yhtyeen vokalisti Fergie paljasti Stara.fi:n haastattelussa Lontoossa, että yhtye palaa vielä yhteen. Bändi on kertonut julkisesti menevänsä hetkeksi tauolle seuraavan maailmankiertueen jälkeen.

Bändin ollessa telakalla ainakin Fergie kaavailee tekevänsä sooloalbumin. Levyllä vierailee suunnitelmien mukaan myös bändin suuri fani Justin Timberlake.

– Minun ja Justinin yhteistyö jatkuu sooloalbumillani, Fergie paljasti. Vaikka julkaisen Monkey Business -albumin ilmestymistä seuraavan maailmankiertueen jälkeen sooloalbumin, se ei tule merkitsemään bändin hajoamista. Palaamme aivan varmasti vielä yhteen, Fergie lupasi Stara.fi:n haastattelussa.

– Bändimme pojat tapasivat Justinin pari vuotta sitten losangelesilaisella klubilla. He kiinnostuivat välittömästi toistensa musiikista ja päätivät kokeilla yhteistyön sujuvuutta. Justinin kanssa työskentely on helppoa ja nopeaa. Hän on älykäs, miellyttävä ja hauska nuori mies, Fergie kehaisee tulevaa duettokumppaniaan.

Lue koko haastattelu tästä!