Jay-Z on rikkain hiphop-tähti

Viihdeuutiset · Stara.fiKaikki hiphop-tähdet eivät ole köyhiä poikia ghettosta, vaikka lyriikoissa puhutaankin köyhistä oloista. Menestys tuo mukanaan myös runsaasti maallista mammonaa. Rikkaimman hiphop-tähden paikalla on ollut tuulista, sillä levymyynti ja muut bisnekset tuovat ja vievät rahaa usein nopeaankin tahtiin.

Viime vuonna maailman rikkain hiphop-stara oli Sean ”P.Diddy” Combs, mutta nyt listan ykkössijalla komeilee rap-moguli Jay-Z. Hänen omaisuutensa arvioidaan olevan noin 320 miljoonaa dollaria. Suurin osa omaisuudesta on tullut Rock-A-Fella Recordsin myynnistä Universal Music Groupille.

P.Diddyn omaisuus on liki samaa luokkaa. Sitä arvioidaan kertyneen noin 315 miljoonan dollarin edestä. Toiselle sijalle jäänyt stara ei ole kuitenkaan ystävänsä menestyksestä kateellinen, vaan ylpeä, hän kertoi New York Daily News -lehdelle. Samalla hän lupasi ottaa ykköspaikan takaisin ensi vuonna.