Depeche Mode keikalle Suomeen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Depeche Mode saattaa tulla konsertoimaan Suomeen seuraavalla maailmankiertueellaan ensi vuoden alussa. Tällä hetkellä keikkakalenterista ei Suomea löydy, mutta yhtyeen sivuston mukaan se mahdollisesti lisätään kalenteriin myöhemmin.

Sivustolla todetaan seuraavaa: ”Depeche Mode are finalising their plans for concerts in Sweden, Norway and Finland. Dates will be announced in the late summer.” Lokakuuussa Yhdysvalloista alkava kiertue saapuu Eurooppaan tammikuun 13. päivänä, jolloin yhtye esiintyy Dresdenissä, Saksassa.

Taannoin huhuttiin jopa yhtyeen hajoamisesta, mutta yhtye kumosi huhut ilmoittamalla tekevänsä uutta albumia Yhdysvalloissa. Bändin edellisestä Exciter -levystä on kulunut jo neljä vuotta. Viimeksi yhtye musisoi Suomessa vuonna 2001.