Ville Valo kihloihin

Viihdeuutiset · Stara.fiHIM -yhtyeen keulahahmo Ville Valo kihlasi tyttöystävänsä Jonna Nygrenin Ruisrockissa, kertoo tuore Ilta-Sanomat. Pari meni lehden mukaan kihloihin nimenomaan Ruisrockissa, jossa bändi heitti vuoden ainoan Suomen keikkansa lauantaina.

Ilotulitukseen päättyneellä keikalla kuultiin myös Vampire Heart -niminen maistiainen syyskuussa julkaistavalta Dark Light -albumilta. Levyä työstettiin Yhdysvalloissa yli neljän kuukauden ajan.

Viihdelehti Stara.fi bongasi tuoreen kihlaparin juhlimassa kihlaustaan vielä sunnuntaiaamuna railakkaasti Turun keskustassa sijaitsevan Hamburger Börs -hotellin terassilla. Osa ryhmästä oli juhlinut koko yön nukkumatta silmäystäkään.

Samassa seurueessa juhli noin kymmenkunta eri maiden kansalaista. Mukana oli myös suomalainen veteraanirokkari Tuomari Nurmio. Olutta ja tiukempia juomia kului prikkakaupalla ja meno oli erittäin iloinen.

Uusimmat