Dave Chappellen show loppui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko David Chappellen televisioshow on loppumassa, mikäli Yhdysvalloista kantautuneet tiedot pitävät paikkansa. Ohjelman loppumisesta on huhuttu Jenkeissä jo kuukausien ajan, mutta nyt näyttää siltä, että nämä huhut ovat pitäneet paikkansa.

Ohjelmassa mukana oleva Charlie Murphy kertoi Tv Guide -lehden tuoreessa numerossa, että sarja ei enää palaa tauolta.

– Minulta meni pitkään ennen kuin pystyin sanomaan sen ääneen, mutta nyt se on jo helpompaa, koska se on totta. Ohjelma on tosiaan loppu, vaikka kolmannen tuotantokauden ohjelmista puolet on jo kuvattu. Sarja oli kuin televisio-ohjelmien 2Pac. Tähti paloi nopeasti loppuun, hän kertoi.

Kulttimaiseeseen nopeasti nousseen sketsisarjan tekeminen on ollut jäissä toukokuusta saakka. Silloin sarjan luoja Chappelle lähti kesken kuvausten Etelä-Afrikkaan. Sarjan tuotantoyhtiö Comedy Central ei ole antanut vielä virallista vahvistusta sarjan loppumisesta.

Kyseinen sarja nähdään pian myös Suomessa. Ohjelma alkaa Nelosella maantaina 8. elokuuta. Jaksojen DVD:t ovat olleet maailman myydyimpiä televisiosarjasta tehtyjä DVD:tä. Niitä on myyty yhteensä jo miljoonia kappaleita.

Dave Chappelle on nähty myös elokuvissa. Parhaiten hänet muistetaan Pähkähullu professori -leffan koomikko Reggie Warringtonin roolista. Hän on ollut mukana myös elokuvissa Con Air ja You’ve Got Mail.