Firevision tuottaa metallia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuissakin äskettäin nähty vaasalainen Firevision -yhtye, eli Mikko Tamminen ja Arttu Peljo, ovat laajentaneet toimenkuvaansa myös musiikin tuotantopuolelle. Tammisen kädenjälki kuuluu mm. 69 Eyes -yhtyeen Feel Berlin -kappaleessa, jonka kosketinsoitinsovitukset ovat hänen kynästään.

Parivaljakon tuorein projekti on Reflexion -yhtye, jonka esikoisalbumi on juuri valmistunut. Yhtyeen tuottamalta ja Arttu Peljon miksaamalta levyltä julkaistaan lähiaikoina ensimmäinen single Undying Dreams.

Musiikin tuottaminen ei ole Firevision-kaksikolle uutta, sillä aiemmin he ovat tuottaneet oman musiikkinsa lisäksi myös lukuisia muita projekteja laajalla skaalalla hiphopista heavyyn. Peljo on aiemmin miksannut mm. Antti Tuiskun Aikaani tuhlaan -kappaleen.

Firevisionin omasta tuotannosta muistetaan parhaiten Stars -hitti, joka soi tiuhaan radiotaajuuksilla ja klubeissa pari vuotta sitten. Helmikuussa 2003 yhtye julkaisi myös esikoisalbuminsa The Game You Play.