Big Brother kisaajien alastonkuvat levisivät internetiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen alkanut Suomen kaikkien aikojen laajin tosi-tv-satsaus Big Brother alkoi hieman erikoisissa merkeissä. Jo ensimmäisen ohjelman jälkeen internetiin levisi kuvasarja, joissa naispuoliset kilpailijat ovat Big Brother-talon suihkussa täysin alastomana.

Kuvasarja käsittää lähes 30 kuvaa, ja niissä nähdään kolme kisaajaa mitään peittelemättä. Kuvia on otettu ainakin kahdella eri kameralla sekä suihkussa että sen vieressä. Yllä oleva kuva on käsitelty jälkeenpäin.

Viihdelehti Stara.fi ei löytänyt samankaltaisia kuvia ohjelman virallisilta internet-sivuilta, joten kuvat on mahdollisesti kaapattu ohjelman Netti-tv:n lähetyksestä.

Suihkussa kuvaaminen ei ole laitonta, sillä kilpailijat ovat sopimuksessaan suostuneet kuvaamiseen myös siellä. Kuvien leviäminen internetiin tulee silti taatusti olemaan kilpailijoille epämielyttävä kokemus, koska kuvia ei saa käytännössä koskaan pois internetin syövereistä.