Snoop Dogg : The Best Of Snoop Dogg

Albumit · Stara.fi

Snoop Doggy Dogg –nimellä pinnalle 90-luvun alkupuolella noussut hiphop-tähti julkaisee nyt The Best Of -kokoelman hiteistään. Calvin Broadus –nimisen miehen uralle hittejä mahtuukin, sillä hän on pysytellyt jo yli kymmenen vuoden ajan hiphopin eturintamassa, vaikka jättihittejä ei olekaan siunaantunut.

Levyllä on mukana 19 Snoop-kappaletta, joten silkkaa hittiparaatia levy ei ole. Harvalla artisti tosin voisikaan retostella noin monella hitillä. Mukana on kuitenkin aivan liikaa täytettä, ja samalla tutut Snoop-hitit on jätetty toisille julkaisuille.

Kokoelma alkaa Beautiful –biisillä, jossa on mukana myös Pharrell Williams. Levyn parhaita raitoja on myös Just Dippin’, jossa feattaavat Dr Dre ja Jewell. Yksi täytebiiseistä on Snoopin pinnalle aikanaan nostaneen What’s My Name –hitin kakkosversio, joka on todella puuduttavaa kauraa. Muutenkin sisältö on keskinkertaista hiphopia.

Vannoutuneelle Snoop Dogg –fanille kokoelma lienee oikea hankinta, mutta tavalliselle hiphop-diggarille se antaa pari hittiä ja paljon sinkkujen b-puolia tai tuntemattomampia raitoja, jotka ovat tosin laadullisesti ihan kelvollisia ja tuttua Snoop-soundia. Levyn The Best Of –nimi ei kuitenkaan täytä tarkoitustaan.

Hittipuutosta on pyritty kompensoimaan massiivisella vierailijoiden määrällä. Mukana ovat Pharrell Willliamsin lisäksi mm. Master P, Nate Dogg, Xzibit, Dr. Dre ja Butch Cassidy. Tutut nimet eivät kuitenkaan levyä pelasta.

Pisteet 2/5