Iconcrashin kitaristi sai kenkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iconcrashin ja bändin kitaristin Riku Kuukan tiet ovat eronneet. Eron syynä ovat ns. musiikilliset erimielisyydet, levy-yhtiön tiedote kertoo. Miehistönvaihdos nähtiin tarpeelliseksi toteuttaa juuri nyt ennen albumin kansainvälisiä julkaisuja.

Brittiläis-suomalaiselle Parole Recordsille levyttävä Iconcrash jatkaa triona. Tulevilla Suomen keikoilla ja marras-joulukuun Englannin kiertueella keikkakitaristina on Kemopetrolin Marko Soukka. Nyt Iconcrash voi taas nauttia synkän musiikin soittamisesta.

Iconcrashin debyyttialbumi Nude on saanut hyviä arviota ympäri maailmaa ja se julkaistaan alkuvuodesta mm. Iso- Britanniassa ja Saksassa. Albumilla Iconcrash oli vielä nuoren, mutta jo kokeneen muusikon ja tuottajan Jaani Peuhun sooloprojekti.

Uusi kokoonpano esiintyy ensimmäisen kerran perjantaina 21. lokakuuta Semifinalissa Helsingissä.