Spice Girls -tähti raskaana?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeestä tuttu Geri Halliwell on raskaana, väittää juorulehti News of the World. Gerin kerrotaan salaa deittailleen käsikirjoittaja Sacha Gervasin kanssa, ja äskettäin pari nähtiin riitelemässä kovaäänisesti paikallisessa kahvilassa.

Riidan jälkeen Gerin kerrotaan paljastaneen ystävilleen olevansa raskaana. Ystävien mukaan synnytyksen laskettu aika olisi ensi keväänä.

– Geri ei voi odottaa äidiksi pääsemistään. Hän on todella innoissaan raskaudesta. Tämä on parasta mitä hänelle olisi voinut tapahtua. Hänellä on ollut rankkaa, mutta on nyt kasvanut ja valmis olemaan äiti, ystävä paljasti lehdelle.

Gerin ja Sachan suhde on parhaillaan katkolla, mutta ystävien mukaan Geri pärjää lapsen kanssa mainiosti yksinkin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat