Destiny’s Child : #1’s

Albumit · Stara.fi

Yhdessä jo yli kymmenen vuotta esiintynyt Destiny´s Child – on viime vuosina ollut eräänlaisessa on-off -moodissa. Välillä välillä hajotaan ja sitten taas palataan yhteen. Viimeisimmän uuden tulemisen aikoihin yhtyeeltä julkaistiin odotettu kokoelmalevy, jolle on kasattu trion menestyksekkäimpiä hittejä.

Kun näinkin menestyksekkään yhtyeen hitit pakataan yksiin kansiin, lopputulos voi olla vain viiden pisteen arvoinen. Mukana on ykköshittejä niin paljon, että yhden ihmisen sormet eivät niitä riitä laskemaan. Toki mukana on pari uuttakin raitaa, mutta niiden taso ei ole kovin kehuttava tuttujen viisujen joukossa.

Levyltä löytyvät mm. Independent Woman Part 1, Jumpin’, Jumpin’, Lose My Breath ja Say My Name. Yhtyeen parhaat hitit ovat kuitenkin Bug A Boo, Bootylicious ja Survivor, jotka tietenkin löytyvät myös tältä kokoelmalta.

Mikäli r&b-musiikki kiinnostaa, eikä levyhyllystä löyty vielä Destiny´s Childin materiaalia, kannattaa harkita vakavasti tämän levy hankintaa. Yhdellä sijoituksella saat 16 enemmän tai vähemmän tunnettua r&b-hittiä.

Olisin toivonut mukaan myös yhtyeen kappaleista tehtyjä remixejä, silllä ainakin Say My Name -kappaleesta on Maurice-niminen remixaaja tehnyt aivan loistavan tanssiversion.

Pisteet 5/5