Sean Paul : The Trinity

Albumit · Stara.fi

Pari vuotta sitten Get Busy -biisillä pinnalle noussut Sean Paul edustaa mielenkiintoista musiikkityyliä. Hän sekoittaa soundissaan uniikisti ominaisuuksia reggaesta, r&b:stä ja hiphopista. Jamaikalais-dancehall-tyylinen soudi on saanut ystäviä niin meillä kuin maailmallakin. Nyt Sean Paul heittää kehiin jo kolmannen albuminsa The Trinity.

Heti kättelyssä levyltä on lohkaistu mainio We Be Burnin’ -single, joka keikkuu parhaillaan useiden maiden tanssilistojen kärjen tuntumassa ja toimii erittäin hienosti myös suomalaisilla tanssilattioilla. Fugees-yhtyeen dj aloitti kyseisellä hitillä yhtyeen setin.

Eye It Up To Me tanssittaa hiukan tiukemmissa latinotunnelmissa. Myös Temperature ja Give It Up to Me -kappaleissa on havaittavissa jonkinasteista hittipotentiaalia. Varsinkin jälkimmäinen potkii mukavasti.

Sean Paulin musiikki on äärimmäisen leppoisaa, vaikka tempo onkin usein täysin housebiisien tasolla. Varsinaisen biitin puuttuminen vaikuttaa kuitenkin hämäävästi. Itse asiassa Get Busy taisi olla kaikkien aikojen ensimmäinen tanssihitti, josta puuttuu sekä biitti että kertosäe. Se kertoo paljon Sean Paulin materiaalista.

Tällä albumilla saa hiukan aurinkoa talven synkkään kaamokseen. Samalla polvikin nousee kuin itsestään.

Pisteet 4/5