Robbie Williamsille korvauksia homoväitteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams on tarkka heteron naistenmiehen statuksestaan. Vuoden 2004 elokuussa The People -lehti uutisoi, että Robbie olisi homoseksuaali ja että hänellä olisi miespuolinen rakastaja. Lehti väitti lisäksi, että Robbie harrastaisi homoseksuaalisia suhteita tuntemattomien kanssa.

Poppari haastoi lehden oikeuteen kunnianloukkauksesta ja on nyt voittanut jutun.

Lontoon korkeimmassa oikeudessa käydyssä istunnossa kyseistä lehteä julkaiseva Mirror Group Newspapers -yritys myönsi, että ”Robbien salainen homorakastaja” -otsikon alla kerrotut väitteet eivät pitäneet paikkaansa.

– Hyväksymme, että tiedot, joihin päämieheni jutussa viittasi, eivät olleet totta. Pyydämme anteeksi tapahtunutta ja siitä aiheutunutta vahinkoa. Yritykset tulevat maksamaan vahingonkorvausta ja oikeudenkäyntikulut Williamsille, asianajaja Zoe Norder totesi.

– Herra Williams ei ole, eikä ole koskaan ollut, homoseksuaali, Robbien edustaja Tom Shields totesi lyhyesti.