50 Cent: Robbie on luuseri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent on suominut brittipoppari Robbie Williamsia nimitellen tätä luuseriksi. Fifty heitti kommentin, kun Robbie oli ensin valittanut hänen käytöksestään, kun starat asuivat lokakuussa samassa hotellissa Saksassa.

50 Cent, oikealta nimeltään Curtis Jackson, ja entinen Take That -poikabändin jäsen Robbie asuivat molemmat Berliinin Ritz-Carlton -hotellissa. Fifty otti ns. kierroksia jo, kun Williamsin fanit erehtyivät autosta ja kirkuivat ”Robbie, Robbie!” 50 Centin auton ympärillä.

Robbie puolestaan tunsi itsensä nolatuksi, sillä 50 Cent ei halunnut tavata häntä hotellissa.

– Hän on luuseri. Hän väitti, että pidin häntä hereillä. Tiedän, että Robbie halusi tavata minut, mutta minulla ei ollut siihen aikaa. Ehkä sen takia hän oli pettynyt, 50 Cent totesi.