Craig David himoitsee Jennifer Lopezia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiartisti Craig David oli innoissaan, kun kuuli, että latinotähti Jennifer Lopez kuuntelee hänen musiikkiaan. Davidin musiikki soi vieläpä Lopezin makuuhuoneessa, kun tämä haluaa päästä romanttiseen tunnelmaan.

24-vuotias Craig David on turhautunut siitä, ettei hän voi olla henkilökohtaisesti paikalla, kun Lopez kuuntelee hänen kappaleitaan. Hän onkin kertonut odottavansa Lopezin kutsua saapua viettämään romanttisia hetkiä intiimin live-esiintymisen myötä. Lopezin aviomies Marc Anthony lienee asiasta tosin hieman eri mieltä.

– On hienoa tietää, että soin taustalla. Olisi kuitenkin paljon hienompaa, jos Jennifer kutsuisi minut henkilökohtaisesti paikalle, David unelmoi.

Craig David on 2Step -musiikkityylin edelläkävijä. Hänen läpimurtonsa tapahtui Fill Me In -kappaleella elokuussa 2000. Sittemmin kansaa ovat saaneet tunnelmaan myös mm. Walking Away ja Rendezvous -hitit sekä Stingin kanssa yhdessä vedetty Rise & Fall.