Ashlee Simpson kärsi syömishäiriöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jessica Simpsonin pikkusisko Ashlee on kertonut kärsineensä syömishäiriöstä harjoitellessaan ballerinan uraa varten. Ashlee on nyt kertonut, että hänellä oli valtava paine päästä kaikkien aikojen nuorimpana oppilaana maineikkaaseen The School Of American Ballet -tanssikouluun.

– Ympärilläni oli paljon tyttöjä, joilla oli syömishäiriöitä. Itse asiassa myös minulla oli syömishäiriö, Ashlee tunnusti Cosmopolitan-lehdessä.

– Olin kuusi kuukautta syömättä juuri mitään. Olin 11-vuotias ja todella laiha. Vanhempani huomasivat tilanteen ja pakottivat minut syömään. Se auttoi paljon.

Nykyisin 21-vuotias Ashlee Simpson on normaaleissa mitoissa ja inhoaa teinityttöjen laihduttamista vain joukkoon sopeutumisen paineesta.

– Inhoan kun tytöt menettävät muotonsa. Siskollani on muodot ja äidilläni on muodot. Minusta ei ole seksikästä olla laiha, ja onkin surullista kun ihmiset tarkkailevat liikaa painoaan eivätkä katso peiliin ja huomaa, että ovat jo muutenkin kauniita, Ashlee kertoi.