Homoaktivisti vaatii Robbieta lahjoittamaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Robbie Williams voitti viime viikolla oikeusjutun, jossa The People -lehti oli väittänyt hänen olevan ns. kaappihomo. Robbie sai mediayhtiöltä tiettävästi mittavat korvaukset, jotka ovat saaneet homoaktivistit liikkeelle.

Britannian johtava homoaktivisti Peter Tatchell vaatii nyt, että Robbie lahjoittaisi saamansa korvauksen homojen hyväntekeväisyyteen. Hän perustelee vaatimustaan sillä, että Robbie sai käytöksellään suuren yleisön olettamaan homouden olevan negatiivinen ja hävettävä asia.

– Jos hänen mielestään homous on ok, miksi hän sitten nosti oikeusjutun ja vaati korvauksia? Hän on aiemmin kiusoitellut homofanejaan antamalla kommentteja, jotka viittaavat homoseksuaalisiin suhteisiin, Tatchell kommentoi Robbien toimintaa.

Tatchell on Britannian suurimman homojärjestö Outragen perustaja. Hän on aiemminkin ollut esillä medioissa erilaisten näyttävien tempausten johdosta.