Jennifer Aniston poltti hääpukunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jennifer Anistonin väitetään polttaneen hääpukunsa, joka yllään hän avioitui Brat Pittin kanssa. Italialaisen Grazia-lehden mukaan näyttelijätär heitti hääpukunsa liekkeihin kotonaan Malibussa hänen ystäviensä seuratessa vieressä shampanjalasit käsissään.

Jenniferin on kerrottu polttaneen samalla kertaa muitakin aineellisia muistoja avioliitostaan. Ainakin Brad Pittiltä saadut rakkauskirjeet on kertoman mukaan heitetty nuotioon hääpuvun seuraksi.

Jenniferin on sanottu harkinnen loisteliaan hääpukunsa myymistä hyväntekeväisyystarkoituksessa, mutta luopuneen sitten ajatuksesta, sillä tapahtuma olisi saanut liikaa julkisuutta. Tähti ei halua enää yhtään lisää hänen ja Brad Pittin eroon liittyvää palstatilaa.

Tänä vuonna Brad Pittistä eronnut näyttelijätär on jo itsekin kurkkuaan myöten täynnä erotilitystään. Tähti on kertonut saaneensa tarpeekseen koko aiheesta, ja vannonut ettei enää koskaan mainitsekaan eroaan julkisesti.