Ozzy Osbourne tunnusti yökastelun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavyveteraani Ozzy Osbourne on myöntänyt kastelleensa ennen sänkynsä joka yö. Alkoholi- ja huumeongelmista kärsinyt rokkari on sanonut juoneensa aikaisemmin niin paljon, että heräsi viinan juonnin jälkeisinä aamuina aina märkään sänkyyn.

14-vuotiaana alkoholin nauttimisen aloittanut tähti kertoi The People -lehden haastattelussa, että viinanjuonnin aiheuttama yökastelu oli yksi syistä, joiden takia hän lopetti alkoholin käytön kokonaan.

– Laskin joka yö alleni, ja aamuisin herätessäni se otti todella paljon päähän. Sain siitä tarpeekseni, Osbourne kertoo.

Rokkari kertoi olevansa nykyisin kuivilla, eikä ole omien sanojensa mukaan juonut yhtäkään drinkkiä kahteen vuoteen.

– Joka aamu, kun herään, kiitän Luojaa siitä, että en ole juonut.