Thurman: Quentin Tarantinolla jalkafetissi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Uma Thurman on varma, että elokuvaohjaaja Quentin Tarantinolla on jalkafetissi. Thurmanin mielestä Tarantino on kiinnostuneempi kuvaamaan elokuviensa näyttelijättärien jalkoja kuin saamaan kohtaukset valmiiksi.

– Hän itse kieltää jalkafetissinsä, mutta saa kuulla siitä jatkuvasti muiltakin kuin minulta, Thurman sanoo.

35-vuotias Thurman kertoo huomanneensa ensimmäisen kerran Tarantinon mieltymyksen naisten jalkoihin vuonna 1994 Pulp Fictionin kuvauksissa. Vahvistusta epäilyilleen hän sai vuonna 2003 ensimmäisen Kill Bill -leffan kuvauksissa, kun Tarantino rakensi kokonaisen kohtauksen Thurmanin varpaiden ympärille.

– Kill Billin kuvauksissa monet kommentoivat, että Tarantino saisi koottua leffasta aivan uuden version käyttämällä pelkästään niitä kohtauksia, joissa hän kuvasi leffan näyttelijöiden jalkoja, Thurman jatkaa.