George Michael: Prinsessa Diana halusi minua!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti George Michael väittää, että hän oli pakkomielle edesmenneelle Prinsessa Dianalle. Avoimen homoseksuaali poptähti väittää, että Prinsessa Diana oli erittäin kiintynyt häneen, ja että heidän välillään oli ns. sutinaa vain hieman ennen Dianan traagista kuolemaa vuonna 1997.

– Tietyt tapahtumat viittasivat siihen, että hän oli erittäin kiintynyt minuun. Se oli ilmiselvää. Meillä selvästi synkkasi, poppari kertoo.

Walesin Prinsessa oli George Michaelin mukaan kiintynyt häneen ja heillä oli ”melkein suhde”.

– Olimme melkein yhdessä St. Tropezin venereissulla. Minun piti lähteä samaan veneeseen, mutta olen kuitenkin tyytyväinen, että en mennyt, sillä suhteemme olisi ollut niin kovin tuore hänen kuollessaan, Michael sanailee.

Kansainvälinen lehdistö on ottanut popparin puheet vastaan kysymystulvalla. Miksi Diana olisi halunnut suhteen homopoppariin? Miksi asiasta ei ole puhuttu aiemmin? Mikä oli Dodi Al Fayedin rooli tässä ”orastavassa suhteessa”?