Kate Moss pakoilee pidätystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeidenkäytöstä syyskuussa kiinni jäänyt huippumalli Kate Moss muutti äskettäin Yhdysvaltoihin päästyään pois vieroituksesta. Maastamuuton syynä ei tainnutkaan olla pelkästään uudet työkuviot, vaan Britanniasta kantautuneiden tietojen mukaan Moss pakoilee mahdollista pidätystä.

Häntä voi nimittäin odottaa Britanniassa huumesyyte. Mikäli Mossia syytetään, häneltä voidaan evätä pääsy Yhdysvaltoihin, jolloin hänen uuteen alkuun päässyt työuransa vaarantuu. Mossin ystävien mukaan hänen on tarkoitus matkustaa kotimaahansa jouluksi, mikäli työkuviot sen mahdollistavat.

– Mossin tutkimukset ovat avanneet suoranaisen matolaatikon. Kaikkihan tietävät, että viihdeala ja huumeet kulkevat käsi kädessä, Scotland Yardin edustaja on todennut tutkimuksistaan.

Kate Moss kuvattiin syyskuussa käyttämässä kokaiinia eräällä klubilla Britanniassa. Sittemmin hän matkusti Yhdysvaltoihin katkaisuhoitoon, josta pääsi vapaalle lokakuun lopussa. Parin viime viikon aikana hän on tehnyt jälleen mallintöitä rapakon takana.