Ashlee Simpson kiidätettiin sairaalaan Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja-näyttelijä Jessica Simpsonin pikkusisko, Ashlee, kiidätettiin torstaina ylirasituksen vuoksi sairaalahoitoon Tokiossa, Japanissa. Poppari on parhaillaan nousevan auringon maassa markkinoimassa uutta I Am Me -albumiaan, joka nousi lokakuussa suoraan Yhdysvaltain Billboard-albumilistan kärkeen.

21-vuotias Ashlee pyörtyi MTV Japan -musiikkikanavan kuvausten jälkeen, jonka jälkeen hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalahoitoon.

– Olen kokenut tänä vuonna todella paljon. On ollut valoisia aikoja ja pimeämpiä hetkiä, Ashlee kertoi rasituksensa syistä People-lehdelle.

Simpson on tehnyt viimeiset kaksi kuukautta tiiviisti promootiota albuminsa tiimoilta. Nyt liian tiivis keikka- ja haastattelutahti kostautui ylirasituksena. Ashleen seuraava esiintyminen on maanantaina Las Vegasissa järjestettävässä Radio Music Awards-tapahtumassa, mikäli hän kuntoutuu siihen mennessä.