Tom Cruise sekoili jälleen pahasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Tom Cruise on nolannut itsensä jälleen perinpohjin. Hän tapasi keskiviikkona kumppaninsa Katie Holmesin ja r&b-tähti Usherin kanssa Yhdyvaltain WTC-terrori-iskussa mukana olleita newyorkilaisia palomiehiä, jotka saavat yhä hoitoa myrkyllisista savukaasuista aiheutuneisiin vammoihinsa.

Cruise toisti kantansa, jonka mukaan palomiesten tulisi jättäytyä kokonaan ilman hoitoa ja tukeutua skientologia-uskonnon kautta saavutettavaan puhdistautumiseen.

Lääkehoidon sijaan Cruisella on täysin omat metodit, joilla pelastushenkilöstön kärsimyksiä tulisi hoitaa. Hänen mukaansa vammautuneiden tulee ottaa lääkkeiden sijaan ruokaöljyä ja suuria määriä niasiinia. Lisäksi heidän tulisi saunoa paljon, PageSix.com kertoi.

Cruise väittää, että yli 500 ihmistä on kuntoutunut kyseisen scientologien suositteleman hoidon ansiosta. Cruise oli itse aikanaan rahoittamassa keskusta, jossa terrori-iskun pelastushenkilöstöä nykyisin hoidetaan.

Palomiehet tyrmäsivät Cruisen ehdotuksen välittömästi naurettavana ja vaarallisena. Aiemmin Cruisen ovat tyrmänneet jo psykologit ja lääkärit, kun näyttelijä hyökkäsi eräässä haastattelussa psykologeja ja psykiatrista hoitoa vastaan. Pariskunta on menettänyt jo ainakin yhden suuren elokuvaroolin Cruisen sekoilun takia.