Idols-soundi parantui huomattavasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun finalistien lauluääntä ja -taitoa on parjattu mediassa kuluneen viikon aikana. Myös muutamat ”ammattilaiset” ovat kritisoineet kilpailijoiden osaamista vailla parempaa tietoa konserttipaikan olosuhteista.

Suurimpana syynä kotikatsomoihin välittyneeseen epävireyteen on ollut konserttipaikkana toimivan hallin kaiut ja taustayhtyeen läheinen sijainti, jolloin laulaja ei kuule itseään tarpeeksi hyvin perinteisten monitorien kanssa

Viimeisessä finaalilähetyksessä molempien finalistien laulusoundi oli parantunut selvästi viime viikon lähetyksestä, sillä kilpailijoiden monitorointia oli parannettu huomattavasti.

Ensimmäisen kierroksen perusteella Ilkan suoritus on parantunut suhteessa enemmän, sillä hän on ottanut käyttöön korvamonitorit, joita tämänkaltaisessa haasteellisessa keikkapaikassa tarvitsevat myös konkariartistit.

Katri puolestaan esitti ensimmäisen kilpailukappaleensa perinteisillä monitoreilla, jotka oli lisätty keskelle lavaa.