”King Kong tuhosi perhe-elämäni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Naomi Watts nähdään King Kong -elokuvan naispääosassa Ann Darrowin roolissa. Nouseva Hollywood-tähti joutui kuitenkin koville elokuvan kuvausvaiheessa, sillä nyt hän haluaa ottaa aikalisän elokuva-alalta ja keskittyä perhe-elämään. Naomi deittailee tällä hetkellä ohjaaja Liev Schreiberiä.

– En halua jättää näyttelemistä, mutta tuo elokuva täytti elämäni pitkäksi aikaa monellakin eri tavalla. Nyt haluan saada elämässäni tilaa myös muille asioille, Watts kertoi.

– Haluan perustaa perheen. Olen halunnut sitä siitä saakka kun olin 19-vuotias. Ja haluan todellakin myös lapsia. Yksityiselämäni on kärsinyt viime aikoina paljon ja samalla minulle on selvinnyt mitä haluan, hän lisäsi.

Aiemmin tänä vuonna Naomi kertoi katuvansa sitä, ettei hankkinut lapsia ennen elokuvauraansa.