Sharon Osbourne pienennyttää rintansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Osbournen televisioperheen äiti Sharon Osbourne on tullut katumapäälle puolen vuoden takaisen rintojen suurennusleikkauksen suhteen. Operaatiossa hän sai etuvarustukseensa turhan paljon silikonia, ja on nyt päättänyt pienentää rintojaan uudella operaatiolla.

Rock-managerina ja tosi-tv-ohjelman juontajana tunnettu Ozzy Osbournen vaimo kertoi miehensä olleen leikkauksen lopputulokseen tyytyväinen, mutta omasta mielestään hänen uudet rintansa ovat liian suuret.

– En pidä niistä nyt, sillä ne ovat liian isot. Ozzy pitää rinnoistani, mutta silti pienennytän ne. Rehellisesti sanottuna ne painavat todella paljon. Onneksi minulla on hyvä plastiikkakirurgi, sillä en haluaisi nännieni näyttävän kadulla lojuvilta kolikoilta, Sharon kertoi.

Sharon Osbourne on 53-vuotias kolmen lapsen äiti, joka on tähän mennessä käyttänyt lähes puoli miljoonaa euroa erilaisiin kosmeettisiin toimenpiteisiin.