Kate Moss ja Jack Osbourne seurustelevat?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Kate Moss on yhdistetty romanttisessa mielessä rokkari Ozzy Osbournen poikaan Jack Osbourneen. Pariskunta on keskenään jo vanhoja tuttuja, mutta nyt heidän suhteensa on kerrottu muuttuneen ystävyydestä romanssiksi.

Pari on viettänyt paljon aikaa yhdessä, ja viime viikolla heidät nähtiin tanssimassa keskenään Golden Globe Awards-gaalan jälkeisissä juhlissa ja shoppailemassa Los Angelesissa. Jackin ystävä on IMDB-nettisivuston mukaan kertonut Jackin olevan hyvin ihastunut Mossiin.

Seurusteluhuhuja on vahvistanut myös pariskunnan kiihkeä suuteleminen losangelesilaisen Teddy’s -klubin tiloissa. Sylikkäin viihtyneet Kate ja Jack suutelivat kaiken kansan nähden ja olivat muutenkin rakastuneen näköisiä. Seurueeseen kuuluivat myös Jessica Simpson, Natalie Portman ja Kate Hudson, New York Daily News raportoi.

32-vuotiaalla Katella ja häntä kaksitoista vuotta nuoremmalla Jackilla on paljon yhteistä, sillä molemmat ovat kärsineet päihdeongelmasta, ja olleet vieroituksessa.