Britney Spearsin dramaattinen takaa-ajo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears joutui dramaattiseen takaa-ajoon, kun hän yritti pysäyttää miestään Kevin Federlinea, joka oli matkalla lävistyttämään heidän poikavauvansa korvia. Britney oli kauhuissaan, kun hän kuuli miehensä ottaneen pariskunnan nelikuukautisen Sean Prestonin mukaansa ja suunnanneen lävistäjän luokse.

Raivostunut poppari hyppäsi välittömästi autoonsa ja hälytti myös henkivartijansa pysäyttämään Kevinin ennen kuin tämä ehtisi lävistyspajalle.

– Britney oli kuin kuin riivattu, kun hän kuuli miehensä ottaneen heidän silmäteränsä mukaansa. Hän hälytti kolme henkivartijaa ajamaan eri reittejä paikalle varmistaakseen, ettei Kevin ehtisi perille ennen häntä, lähipiiristä kerrottiin Sunday Star -lehdelle

Raivokkaan takaa-ajon jälkeen Britney tavoitti Kevinin auton ja entinen tanssija pysäytti kulkupelinsä huomattuaan Britneyn olevan takanaan.

– Britney ripitti Keviniä siitä, ettei hän ole saanut edes jäykkäkouristusrokotusta vielä, joten on aivan liian aikaista tehdä reikiä vauvan korvaan. Britneyn mielestä lapsi näyttäisi korvakorujen kanssa aivan roskasakilta ja tytöltä.