Winter Cool Hits 2

Albumit · Stara.fi

Talven myötä kootaan jälleen vuodenvaihteen hittejä erilaisiin paketteihin. Winter Cool Hits –sarjan toinen osa kantaa kortensa kekoon monipuolisella kuluneen talven tanssimusiikin hittikimaralla.

Kokoelma sisältää 20 hittiä, joista osa on todellisia ykköshittejä, mutta osa taas kokoelmien kirjoittamattoman säännön mukaan selvää täytekamaa. Ykköshittien sarjassa painivat mm. Akcentin mainio discohitti Kylie ja niin ikään tanssilattioita viime aikoina täyttänyt Mylon Doctor Pressure.

Nickelback aloittaa koosteen Photograph –viisullaan ja saa jatkoa Amy Diamondin ensimmäisellä hieman tunnetummalla Welcome To The City –singlellä. Disco-osastoa jatkaa Septemberin Satellites, joka on tanssittanut kiitettävästi myös suomalaisia syksyn aikana.

Levyn materiaali keskittyy pääasiassa dancepuoleen, ja mukana on myös lukuisia covereita. Niihin lukeutuvat esimerkiksi DHT:n tanssiversio Roxetten Listen To Your Heart –hitistä ja Velvetin versio Living Joyn Don´t Stop Moving –houseraidasta. Crazy Frog on mukana omalla ärsyttävällä versiollaan Reel 2 Reelin I Like To Move It –hitistä.

Supaflyn mainio Let´s Get Down menee jo kevyen housen puolelle. Samaa laadukasta housea tarjoilee myös Paris Avenue kappaleellaan I Want You ja Lil Love kappaleellaan Little Love. Maineikas housepoppoo Deep Dish alittaa pahasti riman Flashing For Money –versioinnillaan. Riman alitus on myös D.O.N.S.in surkea versio Pump Up The Jamista.

Kotimaista tarjontaa on mukana hyvin rajallisesti. Sitä edustaa lähinnä Kristiina Wheelerin You´ll Be Gone ja The Rasmuksen kaunis Sail Away. Norjalaista poppia puskee Lilyjets Going Blind -kappaleellaan.

Levyn päättää Scooterin tanssileka Hello! (Good To Be Back), jossa on lainattu elementtejä mm. The KLF:n 3 a.m. Eternal ja Cappellan You Got To Let The Music -klassikoista.

Winter Cool Hits 2 on mainio kokoelma varsinkin tanssimusiikin ja housen ystäville.

Pisteet 4/5