Beyonce julkaisee soololevyn kesällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny´s Child -tyttötriosta soolouralle siirtynyt Beyonce Knowles haluaa julkaista seuraavan soololevynsä jo ensi kesänä. Viihteen monitaituri joutuu pitämään kiirettä, sillä hänen uudet elokuvaprojektinsa tulevat viemään keväällä leijonanosan kalenterista.

Parhaillaan Dreamgirls -leffaa kuvaava Beyonce haluaa kuitenkin yhdistää elokuva- ja musiikkiransa, joten hän joutuu levyttämään seuraavaa albumiaan myös elokuvan kuvaustauoilla. Varsinaisesti levyn nauhoitukset pääsevät kuitenkin alkuun vasta kun leffa on purkissa.

– Haluan saada levyni ulos jo kesällä, mikä tarkoittaa sitä, että minulla on nauhoituksille vain kuusi viikkoa aikaa leffan kuvausten jälkeen. Olen kuitenkin tehnyt näin myös aiempien levyjen kanssa, joten eiköhän se onnistu tälläkin kerralla, Beyonce toivoo.

Destiny´s Child -yhtye hajosi reilut puoli vuotta sitten, mutta suostui palaamaan lavalle vielä yhden kerran NBA-koripalloliigan ottelussa.